Gyakran ismételt kérdések

Mi az űrlapkészítő?

Az űrlapkészítő egy internetes program, melynek segítségével bárki képes fantasztikus űrlapokat létrehozni. Amikor Ön megtervezi az űrlapot, az űrlapkészítő automatikusan létrehozza az adatbázist és a háttérben futó programokat. Mi mindent biztosítunk az űrlapja számára!

Mire tudom használni?

A lehetőségek végtelenek, de itt egy lista a leggyakrabban készített űrlapok, szavazások, vendégkönyvek közül: - Kapcsolat űrlap - Hírlevélre feliratkozó űrlap - Közvéleménykutató űrlap - Megrendelő űrlap - Meghívó - Szavazás - Moderált vendégkönyv - Automata vendégkönyv Mindenképpen érdemes megnézni a példa oldalunkat, ahol pár gyakran használt űrlapot élőben próbálhat ki.

Miért érdemes nálunk űrlapot készíteni?

Úgy tartjuk, hogy az űrlap a legfontosabb eleme a weboldalnak. Az űrlapok segítségével könnyedén gyűjthetünk információkat a weboldal látogatóitól. Mindezt úgy tesszük, hogy email címünk rejtve marad a kéretlen levélküldők szeme elől. Az űrlap készítés a mi programunk nélkül bonyolult folyamat. Át kell gondolni az adatbázis struktúrát, leprogramozni a háttérprogramokat, ez gyakran napokig is eltarthat. Az urlapkeszito.hu-val a nehéz lépéseket mi már elkészítettük, így már Önnek csak a szórakoztató részt kell elvégeznie.

Mi szükséges az űrlap készítéshez?

Önnek csak egy böngészőre, internet kapcsolatra és pár percre van szüksége hogy létrehozzon egy űrlapot és azonnal használatba vegye. Programunkat Internet Explorer, Firefox-ban és Crome-ban teszteltük, de természetesen más böngészőkkel is működik. A felhasználói felületen több féle programozási technikát alkalmazunk, ilyenek például HTML, PHP, JavaScript, CSS. Az űrlapkészítő teljesen Flash mentes!

Biztonságos az űrlapkészítő használata?

Mindent elkövetünk, hogy a felhasználók adatai, az űrlapok és a beérkezett bejegyzések biztonságosan legyenek tárolva, illetéktelenek ne férjenek hozzá.

Mennyi ideig őrzik az adatokat?

A felhasználó adatait addig őrizzük, amíg felhasználói fiók aktív, törlésre nincs jelölve. Amikor Ön töröl egy űrlapot, bejegyzést, az véglegesen törlődik adatbázisunkból.

Bárki hozzáférhet az űrlapomhoz, szavazásomhoz?

Igen, bárki megnézheti, küldhet bejegyzést. Természetesen az űrlap bejegyzései titkosak, a szavazás eredményét minden szavazó látni fogja.

Mennyibe kerül az űrlapkészítő?

Van kezdő, alap és profi előfizetés is évi 1.499 Ft-tól, az ár az Ön igényeitől függ, hány darab űrlapra, milyen extra szolgáltatásokra van szüksége. Az árakról bővebben itt olvashat.

Milyen előnyökkel jár az előfizetés?

Több, esetleg korlátlan mennyiségű űrlapot, szavazást hozhat létre, attól függően, hogy melyik előfizetést választja. Ezen felül használhat olyan extra funkciókat, amit az ingyenes verzió nem tartalmaz. Ilyenek például: - korlátlan beviteli mező - reklámmentes felület - saját logó - fájlfeltöltési lehetőség az űrlapon - bejegyzés utáni átirányítás más weboldalra - részletes statisztika - ütemezés

Van hosszú távú szerződés?

Igen, de csak Öntől függ, hogy mennyi időre szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni. Viszont a legrövidebb idő 1 év.

Beilleszthetem az űrlapom a meglévő honlapomba?

Igen, többféle lehetőséget biztosítunk, melyből csak ki kell választani a leginkább szimpatikusat. Nem kell megíjedni, másolás-beillesztés az egész! Az felhasználói felület, az űrlap és a hozzá tartozó adatbázis a mi szerverünkön marad, Ön csak beágyazza saját weboldalába.

Hogyan illeszthetem be Wordpress honlapba?

Alapesetben a wordpress.com-on tilltva van az iframe, javascript kód beillesztés. Van pár dolog, amit viszont megtehet: A Wordpress szerkesztőben a link beillesztés működik (alt+shift+a), ide beírhatja az űrlap linkjét. Megjelenés -> Menük menüpont alatt létrehoz egy menüt, saját linknek pedig az űrlap címét adja meg például: http://urlapkeszito.hu/urlap/ebphxy Amennyiben saját maga telepítette a Wp-t akkor ezt, vagy ehhez hasonló iframe plugint tegyen bele, hogy iframe-t is be tudjon illeszteni: http://wordpress.org/extend/plugins/embed-iframe/

Hogyan tudok képet, térképet, videót beilleszteni az űrlapba?

Illesszen be egy töréspont elemet és a segítség mezőbe illessze be a kép, térkép, videó HTML kódját.

Tudom változtatni az űrlap szélességét?

Igen, a megjelenés panelen a további beállítások részen található az űrlap szélessége opció. A szélesség 200 és 600 képpont között változtatható.

Lehet az űrlapot egy bizonyos dátum után kikapcsolni?

Igen, az űrlapot kezdő és/vagy záró időpontja beállítható a feldolgozás panelen, az ütemezés résznél. Így, csak a megadott időpontokon belül lesz kitölthető az űrlap, megadató továbbá egy üzemen kívüli üzenet is.

Hogyan illeszthetem be a Facebook oldalamba?

Lépjen be a Facebook profiljába. A kereső mezőbe írja be: "Static HTML: iframe tabs" és válassza ki az első találatot. Kattintson a "Add Static HTML to a Page" gombra. Válassza ki, hogy melyik Facebook oldalhoz szeretné rendelni az alkalmazást. Kattintson a "Static HTML: iframe tabs hozzáadása" gombra. Az alkalmazásai között látni fog egy szürke csillagot és alatta egy "Welcome" feliratot, kattintson rá. Illessze be az urlapkeszito.hu-ról az IFRAME-hez tartozó kódot, majd kattintson a "save changes" feliratra.

Hogyan férek hozzá az űrlapon keresztül érkező bejegyzésekhez?

Többféleképpen, az űrlapkészítő felhasználói felületen, továbbá minden bejegyzésről emailben kiértesítjük. Az emailes értesítő, kikapcsolható funkció.

Ki készítette az űrlapkészítőt?

Az urlapkeszito.hu Nagy Gergely weboldal-fejlesztő munkája, aki több nagyobb programozói munkát tud maga mögött, mint például az almazenekar.hu, jegyajanlo.hu és még sok-sok más weboldal. Az űrlapkészítőt a felhasználók igénye szerint folyamatosan fejleszti.

urlapkeszito.hu | 2024.